There, I fixed it

Door Arethusa op dinsdag 11 augustus 2009 22:04 - Reacties (7)
Categorie: Random gereer, Views: 4.202

Mijn slaapkamer gordijn is een jaar of tien oud en hoog aan vervanging toe. Ik kan me er echter nog niet toe brengen om deze te vervangen. Het gordijn vertoont vele slijtage plekken over het hele gordijn en scheuren aan de onderkant. Ook is mijn kamer praktisch nooit donker gezien het feit dat mijn gordijn niet netjes het raam afdekt.

Zoals ik al zei heb ik nog geen zin om een nieuw aan te schaffen maar geloof me, dat gaat wel gebeuren. Ondertussen heb ik mijn eigen versie van There, I fixed it gemaakt met behulp van een simpele nietmachine. Het resultaat is hieronder te bewonderen:

http://www.siewesite.nl/wp-content/gallery/there-i-fixed-it/p1050044.jpg
Het kapotte gordijn

http://www.siewesite.nl/wp-content/gallery/there-i-fixed-it/p1050046.jpg
De nietmachine

http://www.siewesite.nl/wp-content/gallery/there-i-fixed-it/p1050050.jpg
There, I fixed it

Volgende: Het genie Martinus Antonius (Maarten) Ducrot 07-'09 Het genie Martinus Antonius (Maarten) Ducrot

Reacties


Door Quagmire, dinsdag 11 augustus 2009 22:14

MacGyver :P

Door Tweakers user Arethusa, dinsdag 11 augustus 2009 22:15

:) ik heb nog wel gezocht naar duct tape maar dat hebben we niet liggen. Een nietje was het tweede wat in mijn hoofd op kwam.

Door Tweakers user bas-r, dinsdag 11 augustus 2009 22:44

Kozijn is ook aan onderhoud toe ;)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 11 augustus 2009 22:44]


Door Tweakers user veldmuis, dinsdag 11 augustus 2009 22:52

Het lijkt wel schimmel tussen je kozijn en iets wat denk ik een vensterbank is.

Door Tweakers user Arethusa, dinsdag 11 augustus 2009 23:33

Schimmel is het niet, het is meer dat ik wat vaker met een stofzuiger in de weer moet. Schijnbaar sla ik die hoekjes altijd over als ik mijn kamer stofzuig. En ja, dat kozijn is niet al te best meer. Het is maar goed dat we een timmerman kennen en een schilder in de familie hebben. Wellicht wordt het tijd om die eens in te schakelen. Dat deel wat je onder het gordijn ziet is inderdaad een deel van mijn vensterbank.

Door Tweakers user Punniker, woensdag 12 augustus 2009 08:21

Dat stofzuigen kan je nu ook wel vergeten, dan moet je je briljante oplossing weer kapot maken en een nieuw nietje plaatsen..

Door Tweakers user Arethusa, woensdag 12 augustus 2009 08:39

Ik kan nog altijd mijn gordijn omhoog doen, het nietje blijft keurig zitten. In mijn vorige reactie doelde ik meer op het stofzuigen onder het kozijn in die lelijke opening. Dat werd voor schimmel aangezien maar het is alleen maar wat stof. Helaas heb ik een vrij stoffige kamer, of ik maak te weinig gebruik van de stofzuiger.

Reageren is niet meer mogelijk